Daily Archives: 03.07.2019

Дефолт в Україні – Які будуть наслідки для нас?

Привіт, чуваки! Поговоримо сьогодні за дефолт. Ми, звичайно, університетів не закінчували, а Гарвард тільки на картинці бачили, так що ясна річ – у вас усіх мізків більше, ніж у мене… Ні, ну шото у мене теж є, звичайно – економічну освіту маємо все ж таки. Нічого, що я по-зеленськи говорю? Можна? Так зрозуміліше навіть? Ну так і добре. Поїхали.

Вирішив я сьогодні йти до дронівУ тому плані, що поговорити про можливий дефолт. Тут днями усім відомий Ігор Валерійович Коломойський, світило наше економічне, розродився показовим інтерв’ю і не комусь там типу «Крижопільська правда», а на секунду – Financial Times. А це рівень, скажу вам. Її читає кожен поважаючий себе інвестор вранці, перед тим як випити філіжанку кохва (або як там тепер кава правильно говорити за новітнім українським правописом?). І прямо заявив, що Україні потрібний дефолт. Так от здається мені, що після таких одкровень Коломойського, навряд чи інвестор із головою на плечах захоче взагалі інвестувати нашу країну. Нехай навіть у ній і не буде дефолту.

Він взагалі, Коломойський себто, останнім часом ну дуже полюбив давати інтерв’ю, оскільки «шото і в нього в голові є». Думки рояться, броунівський рух йде, переповнюють цікаві ідеї голову олігарха, не вміщаються там, от і доводиться йому ділитися з нами своїми глибокими думами – світочами політичної та економічної передової думки.

Read more… →

Поделиться: