А що там в Коломиї?

Доброго Вам часу доби, де б ви там не були і чим би ви там не займалися. Наразі, оскільки як я й боявся, нашим президентом став зовсім не Порошенко, а Зеленський, що фактично означає – Коломойський, то відповідно, й Україна наша вже нібито й не Україна, а вже таки Коломия.

Тож й започатковуємо нову рубрику. Чому пишу на українській? Так прийнято новий Закон. Любіть Україну та мову її. Але тут не іронія, все чесно. Я тільки за. Так що й ми не на бронепоїзді, йдемо в ногу із часом. Тож з понеділка в нас офіційно новий президент, то вже й накопичилося декілька цікавих новин.

По-перше, одразу ж подолали всю корупцію. Невинні покарані, а винні очікують, що на їх маленькі грішки закриють очі. Шуткую.

Так от. Я так собі уявляю, що в більшості українців дуже мало оперативної пам’яті в голові, тому резонансні події, які сталися не вчора, а, наприклад, позавчора, вони просто забувають. Вони просто витісняються новими не менш крутими подіями. Отже. “Розслідування” Бігуса, яке дуже доречно з’явилося під час передвиборчої кампанії 2 місяці тому, вразило всіх, “нарід” був шокований, як же так, що мерзенний Порошенко разом з Гладковським та Свинарчуками крали мільйони. Ми всі, такі стомлені від війни, яку не бачили, але на яку віддаємо мало не останнє, сплачуючи нестерпний військовий збір, як виявилося, були пограбовані “шоколадним Петей”. Це дуже сильно вдарило по репутації Порошенко, значно знизивши його рейтинг. Тим більше, що Томас на хліб не намастиш.

Звичайно, що зараз всі свято вірять, що корупцію в оборонці ліквідовано і зі спокійною душею обговорюють весілля Потапа або інші, не менш важливі для кожного справжнього українця, речі.

Так от, спіть спокійно й надалі.

Звісно, ви вже забули, але в цьому скандалі була замішана й така чудова антикорупційна новобудова як НАБУ. Зокрема. Але це нічого. Титанічними зусиллями було проведено службове розслідування і всі винні покарані. Зокрема, 20 травня це кричуще питання було закрито і можемо забути про цю маленьку прикрість, корупції вже немає. Адже 2 детективи здобули догани, а Першому заступнику Директора НАБУ зробили Зауваження. Звучить потужно. А людина певно п’є валеріану і думає – як же жити далі… Нестерпна жорстокість несправедливого життя… Що ж. Тепер точно, вся корупція подолана. Спіть спокійно, країна в надійних руках.

Не менш цікава проблематика була піднята зеленим президентом під час виступу на найбільшій інтернет-конференції в Україні iFORUM-2019.

Але треба трохи пояснити. На днях посадовці прийняли новий правопис. Я думаю, всі чули. Поржали. Але тим новаціям, всім тим етерам та индику далеко до нескінченної мудрості та невиразної краси слів та крилатих фраз нашого нового президента. Кожен його вислів – це справжній золотник, гідний посісти своє законне місце у збірках афоризмів найвеличніших людей всіх народів та всіх часів.

Наразі починається нове життя, нарешті часи шоколадного застою позаду, в нас починається нове життя з новим президентом, веселе та яскраве. Щоправда, можливо недовге. Ну то таке. А ті 25%, що мали дурість голосувати за Порошенко, просто не розуміють Зеленського та його солов’їну криворізьку мову, тож й не розуміють незбагненну невичерпну глибину його мудрих думок.

От і на зазначеному форумі Зеленський чітко по полицях розклав все як треба. Що Україна то не є Гондурас. Та й до Африки нам теж далеко. Люди там з печери вилізли й одразу пересіли на космічний корабель з гіперлупом. Не то шо ми. Дремучі.

Але, нажаль, не всі змогли зрозуміти Зеленського. Не вистачило освіти. Словникового запасу та інтелекту. Тож добрі люди підготували коротенький словничок.

Словник ЗеленськогоЗвісно, що словник буде поповнюватися після кожного виступу президента, тож по завершенні п’ятого року його керівництва, матимемо солідний талмуд в 20 томах, який, я сподіваюся, будуть вивчати в школах. Вивчайте й ви та спробуйте осягнути розумом шокуючий космічний розум пана Зеленського.
Лише тоді ми з вами зможемо зібратися з силами і нарешті збагнемо, що “надо идти к дронам”.

Так шо надо шото менять. О!

З думкою про вас, Protey.

 

Поделиться:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *